Vestli sjakklubb

Vestli sjakklubb

Vestli Sjakklubb Ungdom ble stiftet i mars 2014 for å gi et godt sosialt tilbud til barn og unge ved området Vestli i østkanten av Oslo. Det er økende interesse for klubbens aktivitet og vi er nå 25 medlemmer. Klubben har ordinær åpningstid hver torsdag fra kl. 1500-1600 ved Vestli skole. Nye medlemmer ønskes velkommen.

Klubben hadde et stort kick-off event oktober 2014 der Magnus Carlsen spilte simultansjakk mot klubbens medlemmer. Dette ble omtalt i Akers avis Groruddalen.

 Her finner du linken.

 Høsten 2014 og våren 2015 ble en begivenhetsrik tid for klubben da vi var med i Oslomesterskapet i sjakk for skolelag og havnet på en respektabel 12 plass. Vi konkurrerte også ved Korsvollsjakken og leverte gode individresultater der også.

 Vi har også en pågående turnering mot Tiurleiken skole hvor vi spiller turneringen i 3 deler før vi kårer den vinnende klubben. Vestli skole vant den første turneringen i samlingshallen vår. Men når Tiurleiken inviterte til turnering i samlingshallen deres, så tapte Vestli. 

 Klubben har som mål å fortsette å være like aktiv i fremtiden og vi har ambisjoner om å vokse utover de 25 medlemmene vi har i dag.

 

Vennligst ta kontakt hvis det er noen spørsmål eller om du vil komme og spille sjakk med oss.