Vestliklubben

Vi tilbyr leksehjelp fra kl. 14:00-16:00. Derimot vil det både mandager og torsdager være et kort opphold (fra 16:00-17:00) der klubben er stengt.
Vi har et hobbyrom der man kan gjøre lekser, jobbe med gruppearbeid, prosjekter eller andre kreativiteter. Tidligere har vi satt i gang morsomme aktiviteter som brukerne har vist mye interesse for, blant annet slim-laging samt  tegne- og malekurs. Vi har et aktivitetsrom med mulighet for dans, trening og filmvisning på storskjerm. Vi har et fint kjøkken som blir brukt godt av både voksne og barn. Mat-gruppa, som består av to barn og en voksen, lager deilig mat som selges for en billig pris. For å være med i mat-gruppa trenger man bare å melde interesse til en av oss voksne. Utover dette har vi ulike spill, både brettspill, kortspill og PlayStation. Vi arrangerer fellesaktiviteter som brukere viser interesse for. Det er også muligheter for utflukt ved regi av klubben både hverdager og helger.

Vi holder til bak Vestli torget.
Adresse: Vestlisvingen 188
Tlf: 950 36 217